Vyhľadávanie

ADAM BOTEK A DANIEL SZOKOL MEDZI OCENENÝMI ŠPORTOVCAMI KOMÁRNA

21.03.2015 06:18

Dňa 18. Marca 2015  sa v sále Dôstojníckeho pavilóna mesta  Komárno uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie  najúspešnejších športovcov nášho mesta za rok 2014.

Primátor Komárna pán László Stubendek ocenil a poďakoval sa pozvaným  športovcom , ktorí v uplynulom roku dosiahli vynikajúce výsledky na domácich, ale aj medzinárodných podujatiach, za ich výkony  a reprezenáciu  nášho mesta.    Poďakoval sa zároveň trénerom, rodičom a všetkým, ktorí za týmito úspechmi stoja.  

Z nášho klubu medzi ocenenými boli juniori Adam Botek a Daniel Szokol, ktorí v uplynulom roku dosiahli výborné výsledky tak na domácich podujatiach, ako aj  na majstrovstvách sveta a Európy.

 

Tu je ich hodnotenie:

 

 

ADAM BOTEK

 

Je členom Kajak & kanoe klubu Komárno, zameriava sa na olympijské disciplíny a na 500 metrové trate.  Na majstrovstvách Slovenska v súťaži jednotlivcov získal dve prvé a jedno tretie miesto, v kategórii K2 juniorov jedno prvé, dve druhé a jedno tretie miesto a v kategórii K4 juniorov dve prvé miesta. Na medzinárodnej regate juniorov v Piešťanoch obsadil v kategórii K2 jedno prvé a jedno štvrté miesto a v kategórii K4 tretie miesto. Na majstrovstvách Európy juniorov vo Francúzku sa umiestnil v kategórii K4 na 8. mieste a na majstrovstvách sveta juniorov v Maďarsku na 15. mieste.  Na medzinárodnej regate Olympic hopes do 17 rokov v Piešťanoch bolo jeho najlepším výsledkom 3. miesto v kategórii K1 500m.  Cenu prevzal tréner Mgr. František Dosúdil, nakoľko menovaný je v zahraničí na sústredení.

 

 

 

DANIEL SZOKOL

 

Je členom Kajak & kanoe klubu Komárno, zameriaval sa na olympijské disciplíny v kategórii juniorov. Na majstrovstvách Slovenska juniorov v súťaži jednotlivcov na 200 m obsadil 1. miesto, v kategórii K2 dve prvé a dve tretie miesta a v kategórii K4 dve prvé miesta.  Na medzinárodnej regate juniorov v Piešťanoch obsadil v kategórii K2 štvrté miesto, na majstrovstvách Európy juniorov vo Francúzku v kategórii K2 šieste miesto a na majstrovstvách sveta juniorov v Maďarsku v kategórii K2 desiate miesto.  Jeho trénerom je Mgr. František Dosúdil.