Vyhľadávanie

Darujte 2% z daní

01.03.2014 01:07

Vážení priaznivci Komárňanskéko kajak & kanoe klubu v Komárne.

 

     Vážime si Vašu priazeň a každú Vašu podporu, ktorú nám  vyjadrujete. Aj v tomto období  máte možnosť rozhodnúť sa, že 2% z Vašich daní poskytnete na činnosť nášho klubu.  Klubu, ktorý má bohatú históriu, klubu, ktorý vychoval množstvo úspešných športovcov, reprezentantov, olympionikov a náš klub chce v tejto úspešnej ceste naďalej pokračovať. Pomáhajú nám v tom aj Vaše príspevky vo forme 2% daní, o čom svedčia aj naše dosiahnuté výsledky v roku 2013.

     Naši pretekári vo všetkých vekových kategóriách  dosahovali na domácich pretekoch výborné výsledky,  čo v konečnom hodnotení  znamenalo v rámci Slovenského pohára pekné 2.miesto.

     Na Majstrovstvách Slovenska na dlhé a krátke trate a v maratóne sa nám podarilo  vybojovať celkom  27 titulov majstrov Slovenska, 17 druhých miest a 16 tretích miest.

    Na základe výsledkov a výkonov našich kajakárov, kajakárok a kanoistov boli mnohí z nich zaradení do reprezentačného výberu Slovenska a reprezentovali nás na medzinárodných súťažiach. Za zmienku stoja umiestnenia našich kadetov a juniorov  a pretekárov do 23 rokov  na Medzinárodnej regate v Piešťanoch, kde sme získali celkom 3 prvé miesta, 2 druhé a 3 tretie miesta a na Súťaži olympijských nádejí v Račiciach sme dosiahli celkom 7  finálových umiestnení. Veľmi dobré výsledky dosiahli chlapci a dievčatá nášho klubu vo veku od 11 do 15 rokov  v rámci Slovenského mládežníckeho tímu v Českej republike.

   Cenné sú aj výsledky našich veteránov, pretekárov nad 35 rokov, ktorí sa na Majstrovstvách sveta veteránov v Turíne  stali majstrami sveta a domov si priniesli medaily aj za 3 druhé miesta a jedno tretie miesto.

    Najhodnotnejší úspech dosiahol 20 ročný odchovanec nášho klubu Viktor Demin, ktorý sa stal majstrom Európy a majstrom sveta ako člen posádkyK4 na 1000 metrov v kategórii pretekárov do 23 rokov.

 

      Vami poskytnuté prostriedky využijeme na zabezpečenie kvalitnej športovej prípravy kajakárov a kanoistov pre Komárno a Slovensko tak úspešného športu.

 

Základné údaje registrácie nášho klubu:

Názov:    Kajak & kanoe klub Komárno

Forma:    Občianske združenie

IČO:        00609153

Ulica:      Župná ul.18

Mesto:     Komárno

PSČ:        945 01

 

  Vopred ďakujeme za Vašu podporu

Fotogaléria: Darujte 2% z daní

Táto fotogaléria je prázdna.