Vyhľadávanie

Slávnostné vyhodnotenie roka 2012

06.03.2013 19:38

     Vo februári sa v komárňanskom Kajak kanoe kube uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie roku 2012. Spoločenská miestnosť v kajakárni sa zaplnila chlapcami a dievčatami, kajakármi, kanoistami, pretekármi, trénermi, členmi klubu. Medzi prítomnými nechýbali Juraj Bača, Attila Szabó, Juraj Tarr, Erik Vlček, Tomáš Hodúr, Levente Lőrincz a mnohí ďalší.  

     Predseda klubu, pán Tibor Soós, sa v úvode poďakoval všetkým pretekárom od najmladších vekových kategórií až po veteránov, trénerom,  za dosiahnuté výsledky v uplynulom roku a za konečné druhé miesto v Slovenskom pohári.

     Ocenil výkon našich kajakárov na Majstrovstvách Európy juniorov a pretekárov do 23 rokov: zisk bronzovej medaily Viktora Demina v K4 na  1000 m  a 7.miesto Balázsa Lőrincza v K1 na  200 m.  

    Poďakoval sa všetkým,  ktorí prispeli k rozvoju klubu, či už poukázaním 2% z dane, a všetkým, ktorí sa svojou činnosťou podieľali na dosiahnutých výsledkoch a propagácii činnosti klubu.

    Veľký potlesk od všetkých prítomných dostal pán Vojtech Halmo, ktorý sa v závere roka 2012 rozlúčil so svojou aktívnou trénerskou činnosťou. Trénerskej práci sa venoval od roku 1978 a za toto obdobie vychoval veľa skvelých kajakárov, kajakárok a kanoistov. Do histórie rýchlostnej kanoistiky sa zapísal ako prvý komárňan, ktorý sa zúčastnil na svetovom šampionáte rýchlostných kanoistov - v roku 1971 v Belehrade na Majstrovstvách sveta v C1 na 10 km obsadil výborné 5.miesto.

     K slovu sa potom dostali tréneri Katka Ujváriová, František Dosudil a Pavol Náhlik, ktorí odovzdali diplomy a krásne a chutné torty pre ocenených v rámci Slovenského pohára v jednotlivých kategóriách nasledovne:

 1.miesto:

Dávid Koczkás, Ákos Obert, Lisa Gamsjäger, Daniel  Szokol, Ladislav Broczky,

 2. miesto:

Peter Chtistopher Lérant,  Richard Zilizi, Mariana Petrušová,  Tibor Bukovský, Katarína Ujváriová

 3.miesto:

Marko Ujvári, Mátyás Kara,  Katarína Horváthová, Ladislav Ódor

   Medzi najmladšími boli ocenení aj 10 ročný Samko Szépe a 9 ročný Áron Karika, ktorí v uplynulom  roku dominovali  vo svojich kategóriách. 

  Po odovzdaní cien si všetci prítomní pochutnali na chutnom občerstvení, ktoré pripravili páni Ladislav Polhammer a Ľudovit Dékány.  

  Slávnostné vyhodnotenie pokračovalo ešte rozhovormi, spomienkami na roky minulé, ale aj plánmi do nasledujúcej sezóny. 

 

 

 

 

Fotogaléria: Slávnostné vyhodnotenie roka 2012