Vyhľadávanie

VÍTAME VÁS NA NOVOVZNIKNUTEJ WEBOVEJ STRÁNKE

09.05.2011 21:55

       V období, keď sa blíži zahájenie novej kanoistickej sezóny, začína naplno fungovať už na prvý pohľad veľmi pôsobivá webová stránka Komárňanského kajak kanoe klubu.

       Sme veľmi radi, že Vám prostredníctvom tejto stránky budeme môcť poskytovať informácie o dianí v klube, o vystúpeniach našich pretekárov na domácich a zahraničných podujatiach. Naša stránka bude významná nielen pre pretekárov komárňanského klubu, ale aj pre všetkých fanúšikov a priaznivcov tohto krásneho športu.

      Rýchlostná kanoistika má v Komárne bohatú históriu a veľmi úspešné obdobia. Vyrástol tu rad vynikajúcich športovcov, trénerov, ľudí, ktorí šírili a šíria dobré meno nielen nášmu mestu, ale aj celému Slovensku. Nahliadneme preto aj do histórie rýchlostnej kanoistiky, pripomenieme si mená a spomienky ľudí, ktorí stáli pri zrode a rozvoji tak významného športu pre Komárno a jeho okolie.

     Webová stránka komárňanského klubu vznikla pričinením zanietených a aktívnych členov a priaznivcov rýchlostnej kanoistiky v Komárne a veríme, že stránka www.kajakkomarno.sk bude patriť medzi Vaše obľúbené a že všetkých potešíme informáciami o vynikajúcej reprezentácii našich športovcov všetkých vekových kategórií.

      Vitajte ešte raz na našej novovzniknutej webovej stránke, športoví priatelia!